TV csatornák és műsorgyártók
Casco biztosítások

Casco biztosítások

A személygépkocsi tulajdonosok pontosan tudják, hogy a casco biztosítás a gépjármű teljes védelmére való, bármi történjen is, lopás, megrongálás, baleset, a biztosító fizet. Ezért az autósok megkötik a szerződést, de törekednek arra, hogy a lehető legolcsóbb megoldást válasszák. A www.biztoshely.hu weboldalon könnyen összehasonlíthatja egymással a különböző casco biztosításokat. Érdemes használni a portálon felfedezhető kalkulátort, mert így 5 perc alatt 15 biztosító ajánlatát nézhetjük meg, és azt választhatjuk, amelyik számunkra a leginkább ideális.

Ha ez megvan, akkor 10 percen belül akár meg is köthetjük a szerződést a weboldalon keresztül, tehát egyetlen lépést sem kell tennünk ennek érdekében. A biztosítás ad egyfajta nyugalmat, hiszen tudatában vagyunk annak, hogy baj esetén legalább anyagilag nem kerülünk teljesen mínuszba. Ha egy autós biztosítót akar váltani, az itt dolgozó szakemberek a jelenlegi szerződését is felmondják.

Kitűnő lehetőség, nagy segítség ez, hiszen a legtöbben azért maradnak évről évre ugyanannál a biztosítónál, amelyik már nem kínál nekik kedvező ajánlatokat, mert nem akarják végigjárni a szerződésfelmondással járó tortúrát. Nos, erre már nincsen semmi szükség, mert a biztoshely.hu weboldalon megismerhető szakértők ezt elvégzik helyettünk. Egyaránt köthető casco biztosítás új és használt gépjárműre, persze a fizetendő összeg különbözik a két esetben. A biztosítók a casco módozatoknál úgynevezett önrészt is alkalmaznak, amelyről bővebben olvashatunk a weboldalon.

Két részből áll, az egyik a százalékos önrész, a másik pedig a pénzbeli önrész. Ezt azért alkalmazzák, mert a közös kockázatvállalással nagyobb figyelemre és óvatosságra próbálják ösztönözni az ügyfeleiket. Hitellel terhelt gépjármű esetén is köthető casco biztosítás, sőt, a hiteles gépjárművek esetén a bank kötelezően előírhatja a szerződés megkötését. Ebben az esetben a bank be akarja biztosítani azt, hogyha káresemény történne, akkor az ő követelése ki vagy vissza legyen fizetve.