TV csatornák és műsorgyártók

A kislányok minden módon szeretnek szépítkezni, az anyukájuk példájára sminkelnek, ruhákat próbálgatnak, magassarkú cipőkben sétálnak, de a tetoválásokat is szívesen ragasztják magukra. A gyerekek körében a csillámtetoválás soha nem megy ki a divatból, mindig örömmel csinálják és viselik.

Igazi boldogságot szerezhetünk a csemeténknek az ekszerem.hu webshop kínálatában felfedezhető Tytoo Disney Jégvarázs Party Láz csillámtetoválás szettel, mert ennek használatával egyedül készítheti el a kedvenc szereplőit, a saját elképzelése alapján, akár több színnel is egyszerre. A munka fejleszti a koncentrációs képességét, a kézügyességét, valamint az esztétikai érzékét. Nem beszélve arról az örömről, amikor a kész alkotást megmutathatja kis barátnőinek, a családtagoknak és besöpri az elismerő dicséreteket.

A készlet megrendelése, mint ahogyan a kiszállítása is rendkívül gyors, az elhatározástól a vásárlásig kevés idő telik el. A csillámtetoválás szett minden szempontból optimális választás a gyermekeknek.