TV csatornák és műsorgyártók
ametiszt ékszerek

Ametiszt ékszerek

Válogatott alapanyagokból, kézzel készített egyedi ékszereket keres? Olyan típusok érdeklik, amelyeknek különleges erejük is van? Ha igen, akkor a nálunk megtalálható egyedi tervezésű ametiszt ékszerek minden bizonnyal el fogják nyerni az Ön tetszését is. Az ametiszt a kvarccsoport egyik tagja, ami az achát belső felszínén található. Az, hogy az ametiszt ékszerek mennyire erősen vagy világosan lilák, azt a magnézium és vas tartalmának mennyisége határozza meg.

Nagyon szép színe mindenkinek kedves és annyira felkapott volt már a középkorban is, hogy ebből készültek a királyi ékszerek. Gazdagságot és jólétet biztosított, Leonardo Da Vinci szerint pedig elűzi a rossz gondolatokat, növeli a bölcs és intelligens döntések meghozatalát. Az ametiszt ékszerek természetgyógyászati és spirituális erejét is sokan ismerik. Jót tesz a bőrnek, továbbá enyhíti a testi fájdalmat, csökkenti a magas vérnyomást.

Pozitívan hat a homlok- és koronacsakrára, támogatja a belső harmónia kialakulását és a mentális frissességet. Aki különféle ametiszt ékszerek mellett teszi le a voksát vásárláskor, biztos lehet abban is, hogy fejleszteni tudja a pozitív ítélőképességet, valamint a konstruktív gondolkodást. A lelki területre is hatékonyan képesek hatni, egy karkötő vagy medál viselésével könnyebben viselhető el a gyász vagy más veszteség. Az optimistáknak kimondottan ajánlottak az ametiszt ékszerek, de a lila szín a pesszimistákból is képes kihozni a jót, a reményt.

A horoszkóp szerelmeseinek kimondottan ajánlottak, az ametiszt ugyanis a Kos, a Szűz, a Skorpió, a Nyilas, a Vízöntő, illetve a Halak csillagjegy szülöttjeinek a spirituális köve. Webáruházunkban most Ön is megtalálhatja a megfelelő ékszert, amelyekben az ametiszt kövek nagy szerepet kaptak. A különféle csakra karkötőkben is helyet kapott, de más ametiszt ékszerek is találhatóak. Egyéni igényekhez szabott változatokat is készítünk, amennyiben kínálatunkban nem találta meg a megfelelő modellt. Sok terméknél kedvezmény is jár, ami nemcsak saját célra vett, hanem ajándékba szánt daraboknál is pozitívum.