TV csatornák és műsorgyártók
ecigi

Ecigi

Az egészségesebb és tudatosabb életmód most újra a fénykorát éli, így pedig szerencsére sokan szabadulnak meg az olyan káros szenvedélyektől is, mint például a dohányzásról. Az ecigi pedig hathatós segítséget nyújt ebben és ha az elején még a nikotinos verziót is választja a későbbiekben mindenképpen érdemes lecserélni azt egy olyan modellre, ami semmilyen káros anyagot nem juttat az emberi szervezetbe.

Sokan csak átmeneti állapotként használják az elektromos cigarettát, hogy feszültségtől mentesen vészeljék át a leszokás legnehezebb időszakát. Fontos azonban, hogy ez csak akkor lesz eredményes, ha minőségi ecigit választ és nem valami bóvli másolatot.

Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy drága, hiszen egy silányabb minőségű terméket meglepően hamar dobhat majd el és az olcsóbb lesz a drágább. Érdemes tehát egy-két ezressel többet kifizetni első körben, viszont cserébe biztos lehet benne, hogy hosszú ideig használhatja az ecigit, ennek köszönhetően nem fenyegeti a dohányzáshoz való visszatérés esélye sem.

Print Friendly, PDF & Email