TV csatornák és műsorgyártók

Az öntvény kályhák már sok éve jelen vannak az otthonainkban. Jelenleg az öntöttvas kandalló igazi reneszánszát éli. A modern formatervezés és a környezetbarát megoldások lehetővé teszik, hogy beépítsük ezeket a kortárs belső terekbe. E két tulajdonság kombinációjának köszönhetően, az öntöttvas kandallók egyszerre rendelkeznek dekoratív és praktikus funkcióval. A szabadonálló tűzhelyek ott is elhelyezhetőek, ahol nincs hely hagyományos kályha telepítésére.

Ezért tökéletes megoldás mindazoknak, akik egyedi hangulatot szeretnének vinni az otthonukba, ami a tűz jelenlétéhez kapcsolódik. A szabadonálló öntöttvas tűzhelyek minden fűtést igénylő helyiségben jól működnek. Könnyen felszerelhetőek és nem igényelnek téglafalazást vagy más burkolatot. A hőkibocsátás szempontjából, a nyilvánvaló előnyök mellett, a figyelemre méltó megjelenés előnye is megvan. Az öntöttvas kandallók bármelyik térben erős dekoratív hangsúlyt jelentenek. A kortárs tűzhelyek sokféle stílusban kaphatóak, így tökéletesen illeszkednek a saját belső térhez.

Külső levegős kandalló tágas helyiségekbe

Kályha beépítését tervezi az otthonába? Válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeinek és a tervezett használatnak, valamint hosszú évekig szolgálja! Több választási lehetősége van, mint gondolná! Az első döntés, amit meg kell hoznia, hogy a tűzhely elsősorban dekorációs funkciót szolgáljon vagy az általa termelt hő legyen a fő fűtési forrás. A külső levegős kandalló a hideg téli napokon is képes igazán nagy területet fűteni. Ez az egyik legnépszerűbb megoldás.

A beépített betét lehetővé teszi a levegő felmelegítését, amit aztán speciális fúvó rendszerek segítenek szétosztani a házban. A hideg levegő a betét burkolata alatti nyíláson keresztül szívódik be, majd a meleg szerkezetnél felmelegszik és a speciális csatornákon keresztül az egész házban szétoszlik. A külső levegős kandalló telepítése nem túl drága és nagy területeket is hatékonyan tud fűteni. Fontos azonban megjegyezni, hogy a rendszer csak akkor fűt, ha a külső levegős kandallóban tűz van. Amikor a fa elég, a meleg levegő nem kering tovább.