TV csatornák és műsorgyártók
erdészeti szárzúzó

Erdészeti szárzúzó

Legyen szó kisebb-nagyobb erdőterületről vagy a szántóföldek végében található mezsgyéről, a természet nagyon gyorsan igyekszik korrigálni az ember hibáit. Sajnos az elvadult részek jelenlétét gyakran a hatóságok büntetik, ezért attól muszáj minél hamarabb megszabadulni. Itt kerülhet előtérbe az FM 560 erdészeti szárzúzó, aminek a teljesítmény igénye 140-260 LE között található.

Ez az új kategóriás kialakítás 8 centiméter mélységig képes lehatolni a talaj közelébe és ezen a területen még a 35 cm átmérőjű fákkal is megbirkózik. Az erdészeti szárzúzó egy mezőgazdasági vontatóra kapcsolva rendkívül gyorsan ellátja a feladatát.

Nagyon stabil vázszerkezettel vértezték fel a tervezők, valamint a Hardoxból készült, hidraulikusan nyitható hátfalra szerelt, valamint a további ellenkéseknek köszönhetően, még a maradékfák felaprítására is használható. Az erdészeti szárzúzó bevetésével elérhető, hogy a természetes komposztálódás folyamatát felgyorsítsuk, miközben a zavaró bokorsávoktól és cserjéktől is megszabadulunk. Bátran fordítsuk előnyünkre a termék képességeit, hiszen azzal csak jól járhatunk!