TV csatornák és műsorgyártók
Profireklámnál

Sport szett a Profireklámnál

A jó megjelenés minden helyzetben fontos, amire megéri külön odafigyelni. Érdemes lehet összekötni a rendszeres viseletet és a reklámozást. Erre van lehetőség a Profireklámnál. A megfelelő emblémázással ugyanis elérhető, hogy egy közönségesnek mondható termékből, valódi munkaruha váljon, ami egyben egy mozgó reklámfelület.

A cégek gyakran élnek a lehetőséggel, hogy saját logójukat, elérhetőségüket, fő profiljukat megjelenítik az alkalmazottaiknak biztosított overálokon. Természetesen ezt a megoldást reklámajándékozás céljából is ki lehet használni a Profireklámnál. Három egyedi opció között lehet válogatni a cél érdekében. Ez lehet hímzés, szitanyomás vagy digitális nyomtatás.

Érdemes nagytételben gondolkodni, mert ebben az esetben jelentős kedvezményekre találhat a Profireklámnál. Válogasson igényre szabottan a több száz ruhanemű között! Vannak itt sapkák, pólók, kabátok, zoknik, komplett sport szettek, táskák, széldzsekik és még sorolni lehetne. A Profireklámnál biztosan megtalálja mindazt, amire szüksége van, csak kattintania kell.