TV csatornák és műsorgyártók
Egyes élményautókkal Ön is tehet egy kört!

Egyes élményautókkal Ön is tehet egy kört!

Szereti nézni a Forma 1-es versenyt? Mindent megtesz annak érdekében, hogy egyetlen futamról sem maradjon le, hiszen ez egyenlő lenne az izgalomról és az élményről való lemondással? Akkor most nemcsak a tévében vagy élőben szemlélheti végig, hogy mások miként versenyeznek, hanem mindennek a részese lehet. Egyes élményautókkal Ön is szerencsét próbálhat a Forma 1-es futamokról híres versenypályán. Igen jól értette, amit olvasott, kipróbálhatja, hogy milyen vezetni egy ilyan csodálatos járműt!

Átélheti az élményt, amikor több száz lóerő dübörög a talpa alatt, majd megnyomva a gázpedált, a ménes egyből 100 km/óra fölé röpíti a járműt. Hihetetlen sebesség, gyorsulás, éles kanyarok, most mindez az Öné lehet mindössze 53 ezer Ft összegért, ami azt jelenti, hogy 10 kört tehet meg egy igazi nagyágyúval a 2750 méter hosszú Euroring nevű profi versenypályán. Azonban, ha ennél többre vágyik, akkor lehetőség nyílik 15 vagy akár 20 kör megtételére is. Kétségtelen, hogy ebben az esetben az ár is változik, előbbi 66, utóbbi 78 ezer Ft. Mit kell tennie ahhoz, hogy mindebben része legyen? Mindenekelőtt meg kell vásárolnia az élmény vouchert, amin majd megtalálja az autózásokat lehetővé tevő partnerünk elérhetőségét. Természetesen fel kell vennie vele a kapcsolatot, aminek során időpontot egyeztetnek. A járművek nyitott karosszériával rendelkeznek, így ha az időjárási viszonyok kedvezőtlenné válnak az előre leszögezett időpontban, akkor az élményvezetés elmaradhat, más időpontra kell halasztani.

Sajnos néhány kritériumnak teljesülnie kell ahhoz, hogy vezethesse a Forma 1 autókat. Először is A vagy B kategóriás jogosítvánnyal kell rendelkeznie. Minimum 150, maximum 190 cm magas lehet és a testsúlya nem haladhatja meg a 100 kilogrammot. Végül pedig szükséges aláírnia egy felelősségvállalási nyilatkozatot. Ahhoz, hogy biztonságosan érjen véget egy ilyen vezetés, mindenki részesül egy rövid kis oktatásban, ami érinti az autó indítását, az ideális fordulatszám használatát, a sebességváltást és a zászlójelzések jelentését, amiket a pályán használnak. Ha mindez megvan, akkor indulhat a futam!

Print Friendly, PDF & Email