TV csatornák és műsorgyártók
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Szeptember hetedikén, vasárnap este 18 órakor indít új szezont a Heti Hetes. A műsor azonban most rendhagyó adással kezdődik. A Heti Hetest már 1999 óta nézhetik a tévéképernyőkön a nézők, amelynek állandó tagja volt Bajor Imre is. A szeptember hetedikén induló műsorba visszatérnek a régi „nagyágyúk”, akik együtt fognak megemlékezni a nemrég elhunyt barátjukra és kollégájukra.

A műsorban látható lesz Hernádi Judit, Kern András, Gálvölgyi János, Farkasházy Tivadar és Jáksó László is. Az estén Bajor Imre széke üresen marad, senki sem foglal majd helyet a híresség helyén.

A műsor főszerkesztője, Ónodi György az eddigi 15 év anyagából válogatta ki Bajor Imre legemlékezetesebb és legjellemzőbb megszólalásait. A stúdióban nézőként foglalnak majd helyet az elhunyt családtagjai és számos pályatársa is. A Heti Hetes tehát vasárnap este 18 órakor lesz látható az RTL II műsorán. A műsor a szezon kezdés után a megszokott ütemben halad majd tovább, amelyben érdekes és humoros történeteket láthatnak a tévénézők.