TV csatornák és műsorgyártók

Szeretné, ha a gyermeke járműve különleges lenne? Csak lépjen fel a webáruházunk felületére és a neves futóbicikli megrendelésével kész is a személyre szabott meglepetés! A matricák tökéletesen illeszkednek a kerékpár színéhez és kialakításához. A tanuló bicaj külső szerkezete szinte teljesen megegyezik a klasszikus kerékpáréval. Megkülönböztető jellemzője a pedálok hiánya.

A működési elve pedig a rolleréhez hasonló. A kicsiknek maguknak kell aktiválniuk az neves futóbiciklit, lábbal tolva magukat a talajon. Ez a fajta jármű nagyszerű lehetőség arra, hogy megtanulják, miként kell megőrizni az egyensúlyt, mielőtt ráülnének egy hagyományos kerékpárra. Ugyanakkor, a pedál nélküli modellen való mozgás biztonsággal jár együtt, így a szülőknek nem kell aggódniuk a szeretett gyermek esetleges hirtelen esése miatt.

Ezen kívül, a kicsik szervezetére is jótékony hatással van, mert erősíti a hát- és a lábizmokat, de hozzájárul a helyes testtartás kialakításához is. Ezeket az előnyöket, csak a saját neves futóbicikli tudja felülmúlni.