TV csatornák és műsorgyártók
esküvői helyszín

Esküvői helyszín

A lányok már egészen kicsi korukban eljátszanak a gondolattal, hogy hol és milyen lesz majd az esküvőjük, a menyasszonyi ruhájuk, a férfi, akivel összekötik az életüket. Álmodozásaikban gyakran egy palotában vagy kastélyban képzelik el a nagy eseményt, pontosan olyannak, mint amit a mesékben olvastak a királylány és a királyfi hetedhét országra szóló lakodalmáról. Nem semmi, hogy milyen látványt nyújt a Fenyőharaszt Kastélyszálló esküvői helyszín. Igen! Az álom megvalósítható, méghozzá egy Budapesttől mindössze 50 km-re található csodálatos színhelyen.

A kastélyszálló maga is mesés, de az azt körülvevő őspark egyenesen varázslatos. Ráadásul az üzemeltetői az egész parkot a násznép rendelkezésére bocsájtják arra az egy csodálatos napra. Már a helyszínnel is el tudják varázsolni a meghívottakat a boldog fiatalok, akiknek a Fenyőharaszt Kastélyszálló biztosítja az esküvőjüket. Itt lehetőség van szabadtéri polgári szertartás megtartására is, így a boldogító igent természetes környezetben, gyönyörű virágok között, napsütésben mondhatják ki.

Ha a vacsorát is a szabadban szeretnék megtartani, arra is van mód. A városi vendégeknek minden újdonság lesz ezen a helyen, hiszen csak ritkán vehetnek részt olyan lakodalmon, ami szinte teljes mértékben a szabad levegőn, csodálatos környezetben zajlik. A szabadtéren elhelyezkedő táncparketten is sokkal jobban esik mulatozni, mint például egy zárt térben, ahová beszorul a levegő.

Ha a vendéglátó család nem tud vagy nem szeretne az esküvő szervezésével foglalkozni, az sem jelent gondot, mert a Fenyőharaszt Kastélyszálló munkatársai teljes mértékben átveszik tőlük ennek a feladatnak a megoldását. 17 év esküvőszervezői tapasztalattal a hátuk mögött nem tudnak hibázni. Fontos tudnivaló, hogy a kastélyszállóban szállás is foglalható a vendégeknek. Így miután megérkeztek, lesz hol felfrissítsék magukat, illetve az esemény után ugyanott pihenik ki magukat, mielőtt elindulnának hazafelé, tehát ez a gondolat nem foglalkoztatja őket. Így a lakodalmi mulatozást semmi sem árnyékolja be.