TV csatornák és műsorgyártók
Stílusos iPhone tok

Stílusos iPhone tok

Az Apple csúcskategóriás telefonja nagyszerű eladásokat produkál mind a mai napig. Nem is csoda, hiszen egy zseniálisan sikerült készülék. Éppen ezért a smartdiszkont.hu termékei között az iPhone X tokok előkelő helyet foglalnak el és számtalan formában találhatóak meg.

A letisztult dizájntól elkezdve egészen a színes változatokig minden megtalálható. Akármennyire is szeretnénk, hogy az iphone X tokok minden helyzetben megfeleljenek, ez sajnos nem így van.

Egy egyszerű szilikon tok általános védelmet biztosít, míg egy masszív vaskosabb változat már sokkal jobban tompítja az ütődéseket. Aki minden alkalomra szeretne beszerezni egy változatot az Iphone X tokok közül, az most könnyedén megteheti a hatalmas választéknak köszönhetően.

Túrázás alkalmával érdemesebb egy fokozott védelmet nyújtó tokot választani. Ilyen például a Spigen Pro Guard. Hogyha a vízállóság a cél, akkor jól jöhet egy Spucase IBLSN Aegis, amely megfelel az IP68-as szabványnak. Hogyha elegáns megjelenést szeretnénk a telefonunknak, akkor az iPhone X tokok Baseus mágneses változata tökéletes lesz.

Print Friendly, PDF & Email