TV csatornák és műsorgyártók

Fehérjés palacsinta

Szeretne olyan diétás reggelit fogyasztani, ami nem tartalmaz glutént? Ha igen, akkor jó döntés a fehérjés palacsinta, ami az általunk kínált palacsinta-porral nem búza, hanem zablisztből készül.

A por amellett hogy magas proteintartalommal rendelkezik, még cukormentes is, így készülhet belőle édes és sós változat is. Ha épp arra törekedik, hogy egészségesen étkezzen és kevés glutén-tartalmú élelmiszert fogyasszon, akkor bizony oda kell figyeljen arra is, hogy az elkészült palacsintákat mivel ízesíti.

Ugyanis mellőzni kell a szószokat, önteteket és a pudingokat abban az esetben, ha nem akarja visszalopni a glutént az ételbe. A fehérjés palacsinta nagyon finom és még azok férfiak is el tudják készíteni, akik amúgy csak enni járnak ki a konyhába.

Kiváló reggeli azoknak is, akik sportolnak vagy diétáznak, mivel kellő energiát biztosít a következő étkezésig. Látogasson el honlapunkra, vegyen minőségi palacsintaport, és lásson neki a remek, zabos palacsinta gyártásának! Akár minden nap is ehet belőle, más-más ízesítéssel.