TV csatornák és műsorgyártók

Sajnos a rágócsontok elvesztése gyakori probléma, aminek a hátterében számos tényező áll. A fogpótlás több okból fontos. Elsősorban esztétikai előnnyel jár, segíti a rágást, ezáltal természetesen az emésztést is.

Azért elengedetlen mihamarabb a korona felhelyezése, mert ha sort kerít rá időben, akkor nem történhet meg az, hogy a természetes rágócsontok elmozdulnak az eredeti pozíciójukból. A folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően, személyre szabott végeredményt kaphat a páciens. A fogpótlás sokféle módszerrel kivitelezhető. Az egyik legnépszerűbb alternatíva az implantátum. Univerzálisnak nevezhető, hiszen alkalmazható egyetlen csont hiánya esetén vagy kombinálható híddal. A kezelés tulajdonképpen úgy történik, hogy az állkapocscsontba egy műgyökér kerül beültetésre, amire egy felépítményt rögzítenek.

Maga az implantátum speciális felületi kialakítással készül, ami garantálja azt, hogy a csont tökéletesen és könnyen körül tudja nőni. A fogpótlás kevesebb pénzből megvalósítható abban az esetben, ha időben cselekszik.