TV csatornák és műsorgyártók

Infraszauna

Fogyókúra. A szó magába foglalja mindazt a szenvedést, amit hölgyek millió élnek át nap mint nap a vágyott alak elérése érdekében. Sajnos az interneten található csodadiéták sem hozzák meg a várt sikert, az infraszauna azonban bizonyítottan elindíthatja a fogyást.

Sokáig képezte élénk vita tárgyát az iménti tény, mára azonban a tudósok már bebizonyították, az infraszaunában eltöltött napi 30 perc fokozza a nemkívánatos zsírszövetek felszívódását.

A szaunázás hagyományos verziója, a finn típusú berendezés működésekor sokan képtelenek elviselni a fullasztó levegőt, így kénytelenek elhagyni a kabint már alig pár perc után. Az infraszauna esetében szerencsére bárki képes annyi időt a kabinban tölteni, amíg beindulnak a méregtelenítő és zsírégető folyamatok.

Természetesen nem azt állítjuk, hogy az egészséges táplálkozás vagy a rendszeres testmozgás nélkül megszerezhető a bombaalak, az azonban bizonyos, hogy az infraszauna rendszeres használata sokat segíthet és lerövidítheti a fogyás folyamatát.