TV csatornák és műsorgyártók
GAL babaváró

GAL babaváró

A terhesség az élet egyik legnehezebb és legfontosabb szakasza. Ilyenkor jelentősen megnő a tápanyagok és vitaminok iránti igény és ezeket nem mindig lehet csupán táplálékkal feltölteni. Ezért a GAL babaváró multivitamin komplex szedése alapvető fontosságú minden terhességet tervező nőnek. Az anya és a magzat egészsége számos genetikai, étrendi és környezeti tényezőtől függ.

Az elmúlt években egyre több olyan tanulmány jelent meg, amelyek arra utalnak, hogy a terhes nők a vitaminok és ásványi anyagok bevitele jelentősen befolyásolhatja a terhesség helyes lefolyását. Ezért, ha valaki gyermekáldást tervez, terhes vagy nemrégiben adott életet a gyermekének, fontos, hogy ne hagyja ki a GAL babaváró multivitamin szedését.

A készítmény formuláját alkotó összetevők átfogó támogatást nyújtanak a kismamának és a babának is. Megakadályozzák az anya és a magzat tápanyag hiányát, megszüntetik a fáradtságot és a gyengeséget, biztosítják a magzat normális fejlődését, valamint erősítik az immunrendszert. A GAL babaváró gondoskodik Önről és a babájáról is.