TV csatornák és műsorgyártók
barber shop

Barber Shop

Általánosságban elmondható, hogy a férfiak jelentős hányada nem szeret fodrászhoz, borbélyhoz járni. Amikor már nagyon muszáj, elmennek, de alig várják a haj- és szakállvágás végét. Most azonban megismerhetnek egy olyan barber shopot, ahová kimondottan szívesen térnek majd vissza, párjuk nagy meglepetésére, egyre gyakrabban lesz majd szükségük hajnyírásra, igazításra. Valószínüleg észre fogod venni ezt a barber shopot, ha az Erzsébet körútnál jársz.

Már a belépéskor úgy érezheted, hogy egy időutazáson veszel részt, hiszen átélheted az 1920-as évek szesztilalom korszakának feelingjét. A teljes berendezés ennek megfelelően történt, így a borbélyszékek, a falra akasztott korhű fegyverek, a kapcsolók, képkeretek egyaránt ezt a korszakot idézik. Gyakorlatilag egy autentikus gengszter borbélyklubban érezheted magad. A férfiaknak az elragadó feeling mellett, az szintén rendkívüli fontosságot nyer, hogy a G-cutz barber shopban dolgozó szakemberek munkája nyomán az elégedettség garantált.

A borbélyok egytől-egyig profik, akik csak minőségi frizurákat készítenek. Ráadásul nemcsak a szakmájukban profik, hanem módfelett közvetlenek és segítőkészek is. Itt várakoznod sem kell, hiszen a nap 24 órájában online lefoglalhatod az időpontot. Amennyiben a G-cutz barber shopot választod, maximális minőségre számíthatsz, itt ugyanis a klasszikus értékekben hisznek, amelyek kiállják az idők próbáját. A gcutzbarbershop.hu weboldalon megismerheted az üzlet összes gengszter borbélyát, valamint a munkájukat is megtekintheted.

Ha esetleg nem volna ötleted a frizurád és/vagy szakállad kialakítását tekintve, a szakemberek ebben is segítenek. Mindehhez viszonyítva, az árak sem kifejezetten magasak a shopban, de ezt Te is meglátod a honlapon. Hétfőtől szombatig 10 és 19 óra között van nyitva ez a gengszter barber shop, vasárnap pedig 10 és 18 óra között. Tehát, amennyiben hétköznap, a fárasztó munka után nincs kedved vagy időd ellátogatni hozzájuk, akkor erre lehetőséged van hétvégén is, mert itt mindig a vendég igénye az első!