TV csatornák és műsorgyártók
mosdó konténer

mosdó konténer

Vannak bizonyos helyszínek, amelyek ideiglenesek, ám kimagasló minőségű megoldásokat kívánnak. Ilyenek például az építési területek, a nagyszabású rendezvények, koncertek, különféle szabadtéri sportesemények. Az ott dolgozók, a résztvevők és a fellépők kényelme érdekében, a mosdó konténer higiénikus megoldást jelent.

Egy fárasztó munkanap után nincs kellemesebb annál, mint amikor felfrissülhetünk a zuhany alatt. Nem kell poros, koszos ruhában hazavezetni, ami a legtöbb esetben borzasztóan kellemetlen szokott lenni.

Egy fesztiválon részt venni mindig nagy élmény, hogyha biztosítva vannak bizonyos higiéniai körülmények. A mosdó konténer kialakítása tetszés szerint változtatható.

Több mellékhelyiség is helyet kaphat benne és egyúttal zuhanyzóvá is átalakítható. Könnyen és gyorsan tisztítható, a kihelyezése kevés időt vesz igénybe. Miután már nincs szükség a mosdó konténerre az adott helyszínen, egyszerűen áthelyezhető másik területre. A mosdó konténer csatlakoztatható a vízhálózathoz, ezért nem kell vegyi anyagokat használni a víz megtisztításához.