TV csatornák és műsorgyártók
hajdúsítás otthon

Hajdúsítás otthon

Az egyedülálló szabadalmaztatott hajformázó eszköz, ami újfajta textúrát használ, lehetővé teszi, hogy soha ne legyen szükség hőkezelésre. A hajdúsítás otthon soha nem volt még ilyen egyszerű, mint a A Cirrus Hair Tool eszközzel, ami térfogatot, textúrát és dús hullámokat kölcsönöz a tincseknek hő nélkül, így nincs sérülés.

Használja bármikor, bárhol, hogy feldobja a frizurát, természetes hullámokat keltsen, kiemelje a megjelenését! Egyedülálló funkcióval rendelkezik, hiszen göndör fürtöket és dús frizurát eredményez a szokásos hajsütők melege nélkül. A koncepció sikerének alapja a A Cirrus TM Wave Stylerre szerelt 3 Waver forgása. A hajdúsítás otthon tehát igen egyszerű, hiszen megalkothatja és könnyen formázhatja a haját, így napi szinten professzionálisnak tűnhet, mintha épp most jött volna ki a szalonból.

Használata nem igényel áramot vagy elemeket, így bárhol használható. Csendes eszköz, hiszen nincs ventilátora, valamint könnyű a súlya és vonzó ergonomikus kialakítása miatt, igen előnyös választás lehet, ha a hajdúsítás otthon olyan valami, amit kipróbálna.