TV csatornák és műsorgyártók
hajóbérlés

Hajóbérlés

Kis túlzással élve, de kettőt pillantunk és a fiatalság máris tovaszáll, ezért jól tesszük, ha kihasználjuk minden percét. Legtöbb esetben a féktelen mulatságoknak a házasság vet véget, ezért jobban tesszük, ha még az utolsó nagy bulit, a lánybúcsút alaposan kimaxoljuk. A hajóbérlés olyan kihagyhatatlan lehetőség, amivel garantáltan felejthetetlenné tesszük a jövőbeli ara „búcsúbuliját”.

Gondtalan napozás a Balaton közepén és teljesen privát körülmények egy klasszikus vitorlás hajón az alapkövei egy ilyen exkluzív élménynek. Amennyiben szeretne megszabadulni a tervezgetés és a szervezés nyűgjétől, bízza az esemény lebonyolítását egy profi csapatra!

Korlátlan italfogyasztás, ínycsiklandó ételek, fantasztikus zene és villogó diszkófények, hogy csak néhányat említsünk a választható opciók közül, amiből válogatni lehet. Sőt, még a díszítéssel sem kell bajlódnia, ha nem érez affinitást. Hajóbérlés esetén a lánybúcsú minden részlete az Ön kérésére szabható, így nincs más dolga, mint élvezni a nem mindennapi ünneplést.