TV csatornák és műsorgyártók

Egy számítógép megvétele is lehet legalább olyan nehéz feladat, mint a megfelelő képernyő megtalálása. Egy használt LCD monitor is ugyanolyan remek választás lehet. Ha emellett dönt, pénzt is spórolhat, továbbá környezetbarát alternatívát kínál. Napjainkra elég népszerű lett mindenre azt mondani, hogy zöld.

Ám a másodkézből vásárolt dolgok tényleg fellépést jelentenek a nagymértékű túlfogyasztás ellen, ami pedig valóban környezetkímélő hatást eredményez hosszútávon. Legyen szó számítógépről, laptopról vagy használt LCD monitorokról. Bizonyos szemszögből nézve a használt tárgyak beszerzésével mindenki jól jár.

A vásárló azért, mert számára új dologhoz jutott, kedvezőbb áron, az eladó azért, mert túladhatott a már nem használt tárgyakon, a Föld és az emberiség pedig azért, mert a vásárlással letette voksát a tömegfogyasztás ellen. Ha csak egy képernyőre van szüksége, mert az előző éppen tönkrement, nem kell magát túl nagy költségekbe vernie. Baráti megoldás inkább egy használt LDC monitor mellett dönteni.