TV csatornák és műsorgyártók
vonalkód olvasó

Vonalkód olvasó

Adatok dekódoláshoz keres olyan plug-and-play beviteli eszközt, amivel könnyen lehet dolgozni és leegyszerűsíti a termékek leltározását, lekövetését? Erre kiváló megoldás lehet a vonalkód olvasó, ami a termékeken, polcokon, szállítmányozási dobozokon elhelyezett kódok leolvasását és feldolgozását végzi.

Típustól függően, létezik 1 és 2 dimenziós, valamint DPM és RFID vonalkód olvasó, így a célnak megfelelő modellt tudja használni minden cég, üzlet, raktár, futárszolgálat. Csapatunk évtizedes tapasztalattal rendelkezik minden eszköz technikai kivitelezésében. Nemcsak értékesítjük, hanem segítünk használni is.

A leginkább kedvelt változat a pisztolyszerű vonalkód olvasó, amiből gyártótól függően, többféle dizájnú modell kapható a webáruházunkban. Hűtőházi környezetben használatos leolvasóval is rendelkezünk, valamint olyan vezeték nélküli változatokkal, amelyek WiFi segítségével csatlakoznak a rendszerhez. Használja ki az eszköz nyújtotta előnyöket és egyszerűsítse le a saját munkáját vele!