TV csatornák és műsorgyártók
mellrák megelőzés könyv

Mellrák megelőzés könyv

Addig vagyunk a leggazdagabbak, amíg az egészségünk töretlen, szoktuk hallani gyakran ezt az örök igazságot. Viszont, ha bármilyen betegség jelentkezik, mint például a rettegett emlőrák, semmi másra nem vágyunk, csak a gyógyulásra. Nagyon sok minden megtudható a prevencióról, ha a mellrák megelőzés könyv kerül fellapozásra, ami dr. Kristi Funk munkája.

A doktornő a minimálisan invazív diagnosztikai és kezelési módszerek szakértője minden emlőbetegség esetében. Ő alapította az egyik leghíresebb női klinikát az Amerikai Egyesült Államokban. Több ezer nőnek segített már a szakember, akiknek a száma folyamatosan nő, hiszen az általa megírt mellrák megelőzés könyv millió emberhez eljuthat.

Magyarországon Ön is megrendelheti ezt a kiadványt, ha felkeresi a horusz.hu webáruházat. A könyvben leírtakban maximálisan meg lehet bízni, ha figyelmesen olvassuk és betartjuk a benne szereplő jó tanácsokat, mert hatalmas segítséget kapunk. Sőt, ha sikeres lesz a megelőzés a kiadvány tanácsai alapján, akár az életünket mentheti meg.