TV csatornák és műsorgyártók
Parkolás fedett helyen

Parkolás fedett helyen

A repülővel való utazás gyakran stresszes és az utolsó dolog, amivel ilyenkor az ember foglalkozni szeretne, hogy miként jut ki a reptérre. A taxi igen költséges, tömegközlekedéssel meg kínszenvedés cipelni a csomagokat.

A legjobb alternatíva talán a Ferihegy parkolás, aminek még az áron túl is van számtalan előnye. Az egyik ezek közül, hogy nem kell izgulnunk azon, mi történik az autóval, amíg nem vagyunk otthon, hiszen a 0-24 órában őrzött parkolóban teljes mértékben biztonságban tudhatjuk a járműt.

Sőt, igény szerint még fedett helyeken is megvalósítható a Ferihegy parkolás, így még az időjárás miatt sem kell aggódjunk. Ezentúl pedig egy tiszta és légkondicionált busz kényelmét élvezhetjük egészen a Liszt Ferenc repülőtérig, ami csak pár kilométerre található a kulturált környezetben lévő parkolótól.

A Ferihegy parkoláson túl, egyéb extra szolgáltatásokat is kínál a vállalkozás, mint például a bőröndfóliázás, ami igen kedvezményes áron kerül felszámításra. Egy pár kattintást mindenképpen megér.