TV csatornák és műsorgyártók
moduláris ház

Moduláris ház

Az otthonteremtésnek manapság már többféle módszere létezik, ezért mindenki saját maga választhatja ki azt az eljárást, amivel az ingatlan elkészül. A hagyományos építés komoly hátulütője a viszonylag hosszú időtartam. Ezzel szemben, a moduláris ház gyors telepítést kínál. Néhány hét alatt kulcsrakész állapotba kerül, a nagy gonddal megtervezett otthon.

A kiszámítható költségek szintén mellette szólnak. A rövid határidő miatt nem kell attól tartani, hogy az alapanyagok lényegesen megdrágulnak, amire a jelenlegi változó gazdasági környezetben minden feltétel adott. A moduláris ház standard felépítése nem állandó. A falpanelek bármikor áthelyezhetőek, amivel a belső tér rendeltetése változtatható meg.

Ez a rugalmasság olyan érv, ami miatt sokan vetik bele magukat a moduláris ház tervezésébe és kivitelezésbe. Ami az időtállóságot illeti, az elvárt karbantartások mellett, megegyezik az élettartam a hagyományos téglaépületekével. A javítások gyorsan kivitelezhetőek és az egyes egységek cseréje sem bonyolult, valamint nagyon költséghatékony.