TV csatornák és műsorgyártók
pályázati hitel

Pályázati hitel

A saját vállalkozás az egyik legjobb munkahely a világon. Szinte mindnyájan törekszünk egy olyan kisvállalkozás vezetésére, ami fokozatosan növekszik és rendkívül jövedelmezővé válik. Ez az álom azonban csak akkor valósulhat meg, ha a vállalkozó okos döntéseket hoz és helyes gyakorlatokat vezet be, amelyek pozitívan befolyásolják a vállalkozás napi működését.

Míg korábban a legtöbb pénzügyi intézmény a hitelképességgel kapcsolatos döntéseket kizárólag az ügyfél egyéni hitelképessége alapján alapította, manapság a vállalkozásokra vonatkozó hiteljelentést is figyelembe veszik. Ezért itt az ideje, hogy a vállalkozások tulajdonosai tudatosan építsék és javítsák a szervezetük üzleti hitelképességét azért, hogy megszerezzék a finanszírozás legkedvezőbb arányait és feltételeit. Ha egy picit is szétnéz a forrascentrum.hu weboldalán, akkor szinte rögtön látni fogja, hogy mindenkinek más hitelkonstrukció éri meg a legjobban.

Egy kisvállalkozást indítani kívánó személynek a tőke egyik tradicionális forrása a banki kölcsön. Egy induló vállalkozásnak viszont nincs olyan üzleti hitelképessége, amire a hitelintézetek támaszkodhatnának. Ez azt jelenti, hogy a döntés egyetlen módja a tulajdonos személyes hitelképességének értékelése. Azonban nem minden vállalkozás fér hozzá üzleti kölcsönökhöz. Ennek egyik oka lehet például, hogy a pályázó nem felel meg az összes követelménynek, amire a pénzügyi intézményeknek szükségük van az üzleti kölcsönök vagy a hitelkeret nyújtásához.

A bankok hitel-ügyintézési osztálya olyan vállalkozásoknak nyújt hiteleket, amelyek erős hitelképességi mutatóval és profillal rendelkeznek. A kedvező üzleti hiteljelentés egyértelműen azt mutatja, hogy egy vállalkozás képes időben teljesíteni a pénzügyi kötelezettségeit. Minél jobb az üzleti hiteljelentés, annál magasabb a hitelkeret, amire a vállalkozása jogosult lehet. Nem biztos benne, hogy képes meggyőzni a bankot, hogy támogassa a kezdeményezését? A Forrás Centrum Kft. szakembereinek segítségére mindig bátran támaszkodhat, ha fejleszteni szeretné a cégét.

Print Friendly, PDF & Email