TV csatornák és műsorgyártók
illatszer

Illatszer

Világunk gyors ritmusában figyelmen kívül hagyhatjuk egy ember megjelenését, de a parfümjére sokáig emlékezni fogunk. Nem hiába alakult ki a „saját illat” kifejezés, hiszen mindenkinek meg kell találnia a karakteréhez teljesen illeszkedő illatszer változatokat, hogy egyedülálló stílusát még magasabb szintre emelhesse.

A parfüm szó francia eredetű. Különféle aromájú összetevőket tartalmaz, amelyek különböznek a koncentrációjukban, az alkoholtartalmukban és a tartósságukban. Az illatszerek a legmagasabb illóolaj koncentrációt tartalmazzák (15-30% vagy több), ami biztosítja a maximális tartósságot akár 5 órán keresztül.

Ebbe a kategóriába nemcsak a megszokott parfümök és Eau De Toilettek tartoznak, hanem az illatosított tusfürdők, dezodorok, testápolók és olajok is. A modern termékválaszték hatalmas változatossága fényében logikus a kérdés, hogy miként válasszuk ki a hozzánk legjobban illő aromát? Az akciosillat.hu webáruház felhasználóbarát katalógusában garantáltan könnyű lesz megtalálni és megvásárolni az új kedvenc illatszerét.