TV csatornák és műsorgyártók
Karnyújtásnyira van álmainak autója

Karnyújtásnyira van álmainak autója

A legtöbb magyar ember már látta a Meseautó című filmet (a régebbi változatát), amiben egy csodálatos automobil mellett bontakozik ki egy fantasztikus szerelem. Megnézni a filmet önmagában is egy felejthetetlen élmény, azonban beülni egy nem mindennapi autóba, hasonló benyomást eredményez. Nincs is olyan távol álmainak autója, mint gondolná. Napjainkban már lehetőség nyílik kipróbálni szinte bármiféle autót.

Az elmenyplaza.hu weboldalán megtekintheti azokat a lehetőségeket, amelyek közül választhat saját magának vagy valamelyik autórajongó barátjának, családtagjának. Mi az, amit kipróbálhat? Mindenekelőtt Mini hot rodokkal részt vehet egy exkluzív várostúrán kora hajnalban Budapesten. Azt mondja, hogy ebben semmi élvezet nincs, ugyanis már rengetegszer járt a fővárosban? Nos, lehet, hogy már rengetegszer megfordult Budapesten, de nem valószínű, hogy reggel 5 és 7 óra között, amikor nincs forgalom és éppen kezd felkelni a Nap. Teljesen más így a város, mint napközben, amikor beindul a forgalom, alig lehet haladni és van egy állandó morajlás. Így talán még a helyiek nagy része sem ismeri a várost, éppen ezért érdemes kipróbálni. Azonban, ha valakit ez nem vonz, akkor kipróbálhat olyan kocsikat is, mint a Lmborghini Gallardo, a Ferrari 458 Italia, a McLarenMP4 12, vagy a Dodge Challenger HellCat. Utóbbiban 707 lóerő van, ami azért igazán szép teljesítményt nyújthat. Mindezeket természetesen nem a forgalomban, hanem a Hungaroringen vagy pedig az EuroRingen lehet kipróbálni.

Amennyiben a környezettudatos vezetésnek és életmódnak a híve, akkor a Tesla vezetését a forgalomban biztosan nem hagyná ki, hiszen ez a jövő autója. Ugyanakkor, ebben is 700 lovat pakoltak, így a Teslát a forgalomban vezetni nem mindennapi esemény. Tehát, ha valami extrémre vágyik vagy különleges pillanatokat kíván szerezni a barátainak, szeretteinek, akkor mindenképpen kattintson a fenti linkre! Természetesen mindegyik autó vezetésének megvan a maga ára, azonban az élmény megfizethetetlen, ugyanakkor örökké megmarad.