TV csatornák és műsorgyártók
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Újra látható lesz a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor. A celebek Dél-Afrikában, a Kruger Nemzeti Park vonzáskörzetében végzik majd a különböző feladatokat és élik mindennapjaikat. A műsorvezetők személye változatlan, ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti majd a műsort.

A celebeket bátorságpróbák, kihívások és a teljes komfort nélkülözése várja. A műsor versenyzői között szerepel Erdei Zsolt, Nyertes Zsuzsa, Puskák Peti, Gáspár Bea, VV Aurelio, Molnár Andi, Cooky, Bódi Sylvi, Gáspár Laci, Hevesi Kriszta, Bárdos András, Novák Angéla, Fördős Zé, Aleska Diamond, Pars Krisztián, Krasznai Tünde, Dudás Miki, Baukó Éva, Bunyós Pityu és Szabó Zsófi.

A reality műsor hétköznap délutánonként is jelentkezni fog, majd az RTL II-n, Lilu vezetésével látható lesz a műsor kiegészítő adása. A kiegészítő műsorban a celebek rokonaival, barátaival és ismerőseivel beszélget majd a műsorvezető. A műsor versenyzői hamarosan útra kelnek, hogy megmérettessék magukat a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality műsor új évadában.