TV csatornák és műsorgyártók
szókirakó társasjátékok

Szókirakó társasjátékok

Minden bizonnyal ismeri az amerikai filmekből is a Scrabble nevű szókirakós játékot, ami az egyik legkedveltebb időtöltése a fiataloknak, időseknek egyaránt. Általában véve, a szókirakó társasjátékok nagyon jól fejlesztik a memóriát, a logikát, szélesítik a nyelvi ismereteket és a helyesírást.

Tanuló szándékkal is érdemes gyerekeknek megvásárolni, a nyugdíjasoknak pedig azért hasznos, mert frissen tartják az elméjüket általa. Az egymáshoz kapcsolódó szavakat úgy kell lefektetni, hogy minél hosszabbak legyenek és minél jobban magukba foglalják a korábban lerakott betűket. Amikor elfogynak a betűk, kihirdetésre kerül a győztes.

Az lesz az első helyen, aki a legtöbb pontot zsebelte be a játék során. A szókirakó társasjátékok klasszikusa, a Scrabble most megújult külsővel érkezik a játék kedvelőihez. A négy betűtartó és 100 db betűzseton lehetővé teszi, hogy többen is játsszák a családból vagy a baráti társaságból. Rendelje meg kedvezményesen a szókirakó társasjátékok királyának teljesen új változatát!

Print Friendly, PDF & Email