TV csatornák és műsorgyártók
kaputelefon Panasonic alközponthoz

Kaputelefon Panasonic alközponthoz

A kényelem és egyben a biztonság nagy úr a mindennapokban. A kaputelefon Panasonic alközponthoz ezért egy olyan hasznos kiegészítő, amivel a jelenlegi állapotok fokozhatóak, bővíthetők széles körben. Maga a készülék alkalmas arra, hogy hívást fogadjon egy külső egységről, így biztosan csak az a személy lesz beengedve az ajtón, akinek ott a helye.

A remek hangzás garantált, tehát tiszta és érthető lesz a beszéd. Természetesen itt is fennáll az alapvető helyzet, hogy szeretnénk a meglévő lehetőségeket nagyobb szegmensben kibővíteni. A kaputelefon Panasonic alközponthoz éppen erre nyújt lehetőséget. A kiegészítő szerkezet révén 4 darab kültéri egység köthető a bentibe, így újabb be- és kijáratok nyitására van mód egyetlen gombnyomással.

Elengedhetetlen figyelembe venni, hogy a kaputelefon Panasonic alközponthoz KX-TES824 és a KX-TEM824 telefonalközponthoz csatlakoztatható. A kompatibilitás hiányában nem lehet összehangolni a rendszereket, így erre fokozottan ügyeljünk! A hacsatel.hu oldalon, minden lényeges információt megtalálunk és a beszerzést is elvégezhetjük néhány gombnyomással.