TV csatornák és műsorgyártók
póló szitanyomás

Póló szitanyomás

Napjainkban nagyon felkapottá vált a különféle felsőkre, trikókra, melegítőkre való nyomtatás. A póló szitanyomás során, egy aranyos kis mesefigura, az ember kedvenc filmbéli főhősének az arcképe vagy bármi más is megjeleníthető a ruhadarabon.

Ha valaki olyan profi szakemberekhez fordul, amilyenek az A.A. Miller nyomda munkatársai is, akkor teljesen egyértelmű, hogy a különböző grafikával, logóval ellátott egyedi pólók elkészítése gond nélkül történik majd. Ezek manapság az élet számos területén hasznos és népszerű ruházati megoldásoknak számítanak.

Végre nem kell megvenni azokat a sablonos trikókat, amit a különféle online boltokban vagy áruházakban lehet megtalálni. A póló szitanyomás révén, az egyedi stílusát tudja megmutatni az ember. A póló szitanyomás számtalan mindent magába foglal.

Ezáltal még a munkaruházat és formaruházat is ellátható egyedi céges logóval, grafikával, illetve az egyéni felhasználású nyomott pólók is elkészíthetőek. Az utóbbiak legénybúcsúra vagy lánybúcsúra, esetleg egy vicces hangulatú szülinapra kötelezőek. A póló szitanyomás esetén a siker kulcsa mindig a darabszámban és a nyomandó színek számában rejlik.

Ezeket mindig alaposan át kell beszélni a szakértőkkel, akik a műanyag pohár logózás esetében is megannyi módon tudnak segíteni. A profi csapat ekkor is gyorsan, könnyen, professzionális minőségben készíti el azt, amire a megrendelőnek szüksége van. A műanyag pohár logózás ennél a cégnél három igen eltérő módon történhet.

Az, hogy melyikre esik a választás, nagymértékben függ attól, hogy mit is akar a megrendelő. A szolgáltatás igénybevétele előtt fontos tudni, hogy pontosan milyen logó vagy felirat kerül a tárgyra, illetve hány darabot kell emblémázni. Ahhoz, hogy minden rendben legyen, az árajánlatkérés alkalmával ezeket érdemes fotóval vagy látványtervvel illusztrálni.

Nyilván leginkább a fotókat küldik el az emberek, hiszen a látványtervet elkészíteni már nem olyan egyszerű dolog. Ha ez a lépés kész van, akkor már semmi akadálya annak, hogy a műanyag pohár logózás elkezdődhessen. Mivel ez gyorsan megy, a kliens hamar kézhez kaphatja az új, igen mutatós poharát, amit aztán bátran lehet használni.

Print Friendly, PDF & Email