TV csatornák és műsorgyártók
Minőségi bringák

Minőségi bringák

Mit tudna nyújtani egy biciklirajongó szlovák testvérpár? A Kellys kerékpárok ennek a különleges, álmodni merő testvérnek a műve, ami csupán 18 évvel ezelőtt indult, mint egy kölcsönző. 3 év leforgása alatt eljutottak arra a szintre, hogy saját szerelőcsarnokuk legyen és a nevüket is gyorsan levédették.

Ezután az új évezred hozta meg számukra az új fordulatot, ugyanis 2000-ben megszületett az általuk tervezett első kerékpár.

Innentől nem volt többé megállás, az évek múlásával nőtt a megrendelők száma, majd 2009-ben megjelentek Magyarországon is. Azóta az eladásban többször is rekordot döntöttek, megelőzik az évtizedek óta létező márkákat.

A két szlovák férfi maga is rajonganak a sportért, sokat járják a hegyeket, így éppen kellő tapasztalattal rendelkeznek a tökéletesen kényelmes, ám biztonságos járművek készítéséhez. A Kellys kerékpárok mellett, más alkatrészeket, kiegészítőket is a piacra dobtak, mint a kilométeróra, a LED lámpa, kosarak, fényvisszaverő mellények, de kerekek és többféle nyereg is.