TV csatornák és műsorgyártók
polikarbonátból készült kertiházak

Polikarbonátból készült kertiházak

Minél komfortosabb az otthonunk és annak környezete, annál jobban érezzük magunkat benne. Gyakran szembesülünk azzal, hogy jól jönne egy plusz tároló helyiség, ahová a kerti szerszámokat be tudjuk pakolni. A polikarbonátból készült kertiházak különösen ellenállóak. Stabil szerkezetűek, ezért pihenésre alkalmas kuckót is varázsolhatunk belőle. Berendezése kedvünk szerint alakítható, az udvaron is jól mutat. Az emaki.hu oldalról pár kattintással gyorsan megrendelhető, sőt, a kiszállítása sem igényel sok időt.

Nem szükséges hosszú, nehéz építkezésbe belevágni, mikor a kész termék megrendelésével időt és pénzt spórolhatunk. Miután eldöntötte, hogy mire szeretné használni, akkor válassza ki azt a típust, ami a leginkább megfelel! Ha a kerti szerszámait szeretné tárolni, akkor elég, ha a vékonyabb falvastagságú házat vásárolja meg, de ha hétvégi házat szeretne, akkor mindenképp ajánlott a vastagabb falút választani. Az ajtók zárhatóak, így biztonságban tudhatja az értékeit.

A polikarbonát házak nem törékenyek, ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, esőnek, hónak, napfénynek. A rögzítéshez használt profilok rozsdamentesek, erős alumíniumból készülnek. Bármilyen célból vásárol kerti házat, néhány egyszerű ötlettel egyedivé teheti. Többféle méretben és modellben elérhetők. A weboldalon kiegészítő tartozékokat is vannak, amivel a kert praktikusabbá és igényesebbé tehető. Egy jól felszerelt kert minden eleme megtalálható egyhelyen.

Ha melegházat, bejárati előtetőt, esetleg szúnyoghálót szeretne, itt kedvező áron megvásárolhatja. Nagyon népszerűek a fedett kocsibeállók, mert a polikarbonát tetőpanelek ellenállnak a terhelésnek és a jégesőnek is. Tágas belsőterében az autók biztonságban és könnyen elférnek. A webáruház fűnyíró traktorok, grillsütők, barkácskészletek, kerti bútorok széles választékával várja a vásárlókat. Számos terméket kedvező áron vásárolhat meg. A 40 kg fölötti rendeléseket a cég saját autóval szállítja ki. Ha bármilyen információt vagy szakmai tanácsot szeretne telefonáljon vagy írjon e-mail-t!