TV csatornák és műsorgyártók
CAT telefonok

CAT telefonok

Nem nagy kihívás széttörni egy átlagos okostelefont. Az olcsóbb kategóriához tartozó modellek rendre ugyanolyan sebészi pontossággal esnek szét, mint a csúcsmezőny éllovasai.

Akinek már elege van abból, hogy tíz, de inkább százezreket költ az ilyen készülékekre, azoknak a CAT telefonok jelentik a kiutat ebből a véget nem érő kálváriából. Tény, hogy bizonyos kompromisszumokat kell kötnünk, hogyha a törhetetlenség oltárán szeretnénk áldozni azzal, hogy CAT telefonokat választunk személyi asszisztensként.

Hiszen az okostelefonok éppen emiatt olyan nagyszerűek, mert tulajdonképpen egy bizonyos szintig felérnek egy személyi asszisztenssel, „akit“ egyszerűen csak zsebre kell tennünk, meg persze éjszaka a töltőre.

A CAT telefonok viszont egy külön csoportba tartoznak. Ezek egy bizonyos rétegnek készülnek, akik nem az ultra vékony, kávamentes kijelzőkben látják a fantáziát, hanem sokkal inkább a strapabíró kivitelt helyezik előtérbe vásárláskor. A hardver tökéletesen megfelel a mindennapi használathoz. A több erőforrást igénylő alkalmazásokkal, játékokkal viszont gondban lehetnek.