TV csatornák és műsorgyártók
Itt találhat jó klímaszerelőt

Itt találhat jó klímaszerelőt

Mekk Elek, az ezermester című televíziós bábfilmet a legtöbb magyar ember ismeri. Főszereplője egy olyan mestert testesít meg, aki mindenbe belevág, de lényegében semmihez sem ért, amiből rengeteg faramuci helyzet adódik. Napjainkban is vannak ilyenek, akik egy kis pénz ellenében azt is elvégzik, amire nincs képesítésük. Milyen minőségű az általuk nyújtott szolgáltatás? Nem csak a fővárosban lehet találni jó klímaszerelőt.

Ezért érdemesebb egy megbízható szakembert keresni, tartózkodjon az ország bármelyik pontján, mint olyanra bízni a klíma beüzemelését, esetleg javítását, aki nem biztos, hogy ért is hozzá. Ráadásul a www.cascadeklima.hu internetes felületen rendkívül egyszerű megtalálni a lakcíméhez legközelebb levő szakembert, ugyanis csak a saját címét és irányítószámát kell beírnia és máris megkapja a profi szerelő telefonszámát vagy elérhetőségét. Általában a megkeresést követően kiszáll a helyszínre, felméri a problémát, majd elmondja, hogy mi a helyzet, mennyi időbe és pénzbe kerül a javítása, esetleg azt, hogy előnyösebb lenne egy újat venni. Ugyanakkor az említett oldalon elérhető szakemberek biztosan többéves, olykor évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a legtöbb klímamárka beüzemelése és szervizelése terén, így elég nagy az esélye annak, hogy az Önéhez hasonló berendezéssel is volt már dolga, vagyis ismeri a felépítését, illetve a márka gyakori problémát. Ennek köszönhetően, nagy valószínűséggel helyrehozza majd a klímát.

Ezzel szemben, a fent említett ezermester nem biztos, hogy találkozott már életében hasonló szerkezettel, ezért semmi garancia nincs arra, hogy rendbe is tudja hozni. Nem egyszer fordult már elő, hogy az ilyen ezermesterek miatt vesztette el valaki a garanciát a klímára, mert avatatlan kéz nyúlt hozzá. Ilyen esetben a gyártó vagy a forgalmazó semmiféle felelősséget nem vállal a készülékekért. Tehát alaposan meg kell fontolni, hogy kire érdemes rábízni a klíma szerelését és szervizelését, hiszen ami elsőre olcsó megoldásnak indul, később kiderülhet, hogy óriási ráfizetés lesz.

Print Friendly, PDF & Email