TV csatornák és műsorgyártók
L-acoustics 5XT kampány

L-acoustics 5XT kampány

Bármilyen rendezvényen, az előadók mellett a háttértechnika a legfontosabb, ez nyújtja az élmények java részét és nagyon fontos, hogy kiváló minőséget kínáljunk. Az L-acoustics 5XT kampány keretében, a legújabb hangfalakat ismerhetjük meg, amelyeknek a hangzása kifogástalan, tiszta hangképet és hatalmas hangerőt biztosít.

A színpadon nem elég csak gyönyörűen énekelni, hanem ezt a megfelelő technikával át is kell adni a közönségnek, hogy a lehető legélvezhetőbb legyen. Az L-acoustics 5XT hangfal rendszer viszonylag kisméretű, így nem kell attól tartani, hogy bezavar a látótérbe, de persze hatalmas ereje van, tulajdonképpen a jövő technikáját jelenti. Plusz pontként megemlíthető, hogy nem kell nagy csapat az L-acoustics működtetéséhez, elegendő 1 technikus, hogy a rendezvény hangja tökéletesen csengjen.

Aki koncertet szervez annak gondoskodnia kell arról, hogy a rajongók füle és szeme is el legyen kápráztatva, hogy az élmény felemelő és maradandó legyen. Az L-acoustics 5XT hangfal rendszer kiváló partner a kifogástalan végeredmény elérése érdekében.

Print Friendly, PDF & Email