TV csatornák és műsorgyártók

Hitelkalkulátor

Az ingatlanunk renoválása nem egy olcsó mulatság. Hogyha gyorsan szükségünk van egy nagyobb összegre, akkor a lakásfelújítás hitel lesz a jó választás.

De vigyázzunk, hogy ne keverjük össze a fogalmakat, mivel a korszerűsítési hitel nem egyezik az előbb említettel. A lakásfelújítás hitel az olyan munkálatokra vonatkozik, amelyek szebbé és esztétikusabbá teszik az ingatlan arculatát. Ez lehet csempézés, vakolás, padlózás. A korszerűsítés alatt pedig a közművesítés, vagy a megújuló energiaforrások használata értendő.

Általában három opció közül választhatunk, amelyek mindegyike más-más lehetőségeket tartogat. Hogyha nem szeretnénk szakember munkáját igénybe venni, akkor a házilagos kivitelezést kell választanunk.

Azonban, ha valamilyen szolgáltatóval végeztetnénk el a munkálatokat, akkor célszerű lesz a lakásfelújítás hitel érdekében a szervezett kivitelezést választani. A vegyes kivitelezésre is van lehetőség, amennyiben saját kezűleg szeretnénk kifesteni, viszont a csempézést már szakemberre bíznánk.