TV csatornák és műsorgyártók
A hőszigetelés nedvesedéshez vezethet

A hőszigetelés nedvesedéshez vezethet

A falak nedvesedése gyakori probléma szokott lenni. Amikor eljön a lakásfelújítás ideje, akkor külön figyelmet kell fordítani arra, hogy a salétromos fal burkolása szakszerű körülmények között történjen, különben a probléma továbbra is jelentkezni fog.

Azokban a helyiségekben, ahol magas a páratartalom és nincs szellőzés, szinte biztosan a falak megszívják magukat nedvességgel. Viszont speciális szárító alsóvakolattal sokat lehet javítani ezen a problémán.

Nem érdemes halogatni a megoldást, mert egy idő után már károsodik a fal szerkezete, aminek a helyreállítása sokkal költségesebb lesz. Arról is érdemes meggyőződni, hogy a falak kívülről kezdtek el nedvesedni a beázás miatt vagy nem. Ha kívülről, akkor célszerű kijavítani a szigetelést azon a helyen, ahol elkezdett beszivárogni a víz.

A beltérben a szárító alsóvakolat ez esetben is sikerrel alkalmazható. A nedvesedés okát nem fogja megszüntetni, de látványos javulás érhető el a salétromos fal burkolása során ezzel a módszerrel. A felujitaswebaruhaz.hu kínálatában kiváló termékek találhatóak verhetetlen áron.

Print Friendly, PDF & Email