TV csatornák és műsorgyártók
beltéri falfesték

Beltéri falfesték

A tavasz remek alkalmat nyújt arra, hogy elvégezzünk egy alaposabb takarítás mellett, még némi javítást, felújítást is. Amikor ez szóba kerül, akkor leggyakrabban a falak renoválása merül fel. Voltaképpen ezek azok a részek, amelyek jól látszanak és ki vannak téve a komoly sérülések kockázatának. A beltéri falfesték nemcsak jól néz ki, de még más funkciókat is betölthet.

Létezik mosható változata, amit esetenként egyszerűen takaríthatunk, amennyiben valamilyen folyadék vagy étel csapódik arra. A hosszú távú érzelmi reakciók kiváltására is komoly figyelmet kell fordítanunk. A beltéri falfesték árnyalata ugyanis folyamatosan ott van a szemünk előtt és meghatározza az aktuális hangulatunkat.

Kerüljük az élénk színeket a pihenésre szánt helyiségekben, különben csak nehezen tudjuk majd álomra hajtani a fejünket! A beltéri falfesték felhordása igen egyszerű feladat, amennyiben helyesen elő van készítve a felület. Ecsettel, hengerrel, esetenként még szórópisztollyal is dolgozhatunk. A kiváló fedést általában legalább 2 réteg tudja biztosítani.

Print Friendly, PDF & Email