TV csatornák és műsorgyártók

A lovakat szinte minden gyermek szereti. A kislányok főleg a pónikat, a fiúcskák pedig az igazi “nagy” patásokat. A lovas ágyneműhuzat ezért bizonyára nagy favorit lesz a gyerekszobában. Egy ilyen ágynemű szett láttán mindjárt jobb kedvvel bújnak a kicsik ágyba, a nagyobbak pedig még nagyobb örömmel hajtják álomra a fejüket.

Nem meglepő, hogy mennyire keresettek az ilyen ágyneműhuzatok. Nem kell messzire menni értük, hiszen a mesesgyerekbolt.hu webáruházban a legszebb darabok kaphatóak remek árban. A lovas ágyneműhuzat párna- és paplanhuzatból áll, 140×200cm, 70×90 cm méretekkel. A webshop termékei nemcsak egyedülálló esztétikai jegyekkel rendelkeznek, hanem átlag feletti minőséggel is.

Az anyaguk ugyanis 100 % pamut, ami rendkívül kellemes a bőrnek. A lovas ágyneműhuzat éppen ezért könnyen mosható és szárítható géppel is. A szülőknek pedig plusz pontnak számít, hogy a bolt modelljei kitűnő színtartó anyagból készülnek, tehát ezek sokáig szépek és élénk árnyalatúak maradnak. Akár már most meg lehet rendelni!