TV csatornák és műsorgyártók
férfi fodrászat

férfi fodrászat

Amikor már zavaróvá válik, akkor gyorsan kérünk egy időpontot és néhány perc alatt megszabadulhatunk a sörényünktől! De minek sietni, amikor kimondottan hangulatos időtöltésnek számít felkeresni a G-Cutz borbélyszalont? Tény, hogy nem mindegyik férfi fodrászat rendelkezik ilyen belső kialakítással. Éppen ez az, ami először megfogja azt, aki ide belép. Ki gondolná, hogy egy kis szakálligazítás során belecsöppen valamelyik klasszikus gengszterfilm díszletei közé.

Pedig itt aztán minden erre lett kihegyezve. Maffiózók képei a falon, filmplakátok és még a korra jellemző autentikus fegyverek hasonmásai is részét képezik a dizájnnak, mint például a dobtáras Thomson. Ha az 1920-as évek Amerikájára gondolunk, akkor biztosan eszünkbe jut a szesztilalom, aminek a pozitív hatásairól elég rövidke olvasmányt lehetne összehozni. Annál inkább a negatív kivetülése volt az, ami megihletett számos filmrendezőt. A gengszterkorszak felvirágzását jelentette a szeszcsempészet.

Aki stílusos megjelenésre vágyik, annak mindenképp érdemes felkeresnie A G-Cutz férfi fodrászatot. Miközben a borbély alkot, addig egy finom whiskey-t is leguríthatunk, hogyha úgy tetszik. De mit sem ér a külcsín belső értékek nélkül! Ebben az esetben ezt a szakértelem és az elkötelezettség jelenti a borbély szakma iránt. Egy időben úgy tűnt, hogy kihalófélben van ez is, mint sok más, mára már letűnt szakma.

Azonban épp az ellenkezője történt, ugyanis hamvaiból feltámadva, ismét rendkívül népszerűvé váltak a borbélyszalonok, olyannyira, hogy elég kiélezett versengés alakult ki közöttük. Éppen emiatt nem hasonlítható egyetlen másik szalonhoz sem a G-Cutz, hiszen itt a szakértelem stílusos egyediséggel párosul. Ahogy átlépjük a küszöböt, egyből érezhetővé válik a gengszterkorszakot megidéző hangulat, ami kiemeli ezt a borbélyszalont a hagyományos helyek tömegéből. Ezelőtt ki hitte volna, hogy ilyen nagyszerű élményekkel gazdagodhat, amikor elindul megigazítani a szakállát? Most azonban a G-Cutz nyitott kapukkal várja a vendégeit, akik a weboldalon online foglalhatnak időpontot.