TV csatornák és műsorgyártók
kókuszolaj hajra

Kókuszolaj hajra

Nem új keletű dolog a szépségiparban a kókuszolaj használata. Mindenütt hódít, mivel szebbé varázsolja a bőrt, csodálatos illata van, puhítja a sarkokat, hidratálja a kirepedezett ajkakat és nem utolsósorban késlelteti az öregedést, gátolva a bőrhibák kialakulását.

A kókuszolaj hajra is remek választás, eredményesen használhatjuk akkor, ha kiszáradt az erős napsütéstől, a rendszeres hajfestéstől vagy a légkondi meg a hajszárító gyakori használatától. A kókuszolaj hajra való pakolásként, balzsamként samponként kerül fel a leggyakrabban, de sokan már a hidegen kisajtolt olajt is hajvég-ápolóként használják.

Bármelyik módját is szeretné választani, a kókuszolaj hajra gyakorolt jótékony hatásai nemcsak Önnek fognak szemet szúrni, hanem az ismerőseinek is. A kókuszból kinyert olaj mellett, a testvajnak használt kókuszzsír is a hidratálást szolgalmazza. Érdemes megereszkedett, striás, kiszáradt bőrfelületek helyreállításához.

Ha vegyszermentes készítményt rendel, garantáltan egészséges marad a bőre. A bio illóolajok visszahozzák a fiatalságot minden téren. Aromaterápiaként használva felfrissítik a szellemet, relaxálnak, oldják a stresszt, megszüntetik a koncentrációs zavarokat.

Masszázsolajként is előszeretettel használják a bio illóolajok többségét, mert hidratálják a bőrt, eltűntetik a az apró hibákat, serkentik a bőr regenerálódását és felfrissítik a vérkeringést. A szépségiparban a bio illóolajok kiemelt helyen állnak, ugyanis napjainkban nagyon népszerű, hogy visszanyúlunk a természet adta előnyökig, amelyek a legtöbb esetben a növényekben és a zöldségekben lapulnak meg.

A bio illóolajok jó hatással vannak a testre, az olyan alapvető szépséghibákra talál bennük az ember gyógymódot, mint például a pattanásos vagy ráncosodó bőr, zsírosodó vagy korpásodó haj, ekcéma, bőrszárazság, töredezett hajvégek, Nap okozta égések, gombás és bakteriális elváltozások. Ha szeretné Ön is kipróbálni az olajok valamelyikét, bátran látogassa meg honlapunkat és rendeljen a legvonzóbb áron a különféle kiszerelésekből!

Print Friendly, PDF & Email