TV csatornák és műsorgyártók
Az infraszauna szerepe

Az infraszauna szerepe

Az infravörös sugarak az emberi testre gyakorolt hatásait jó néhány évtizede vizsgálják a szakértők. Ezeknek a vizsgálatoknak az egybehangzó eredménye nyomán született meg az infraszauna, ami a szaunázás közismert, jótékony hatásait fokozza, a hagyományos szauna hátrányai nélkül. Az infraszauna mára egy széles körben elterjedt egészségmegőrző eszközzé vált, ami megtalálható a világ majdnem minden jobb szállodájának wellness kínálatában, de természetesen nemcsak ott.

Ha az infraszauna jótékony hatásait otthonunk kényelmében is szeretnénk élvezni, ma már könnyedén rendelhetünk egy-, vagy akár többszemélyes kabint, magunk és családunk részére. Használata teljesen biztonságos, erről a technika fejlettsége gondoskodik.

Nekünk nincs más dolgunk, csak kiválasztani a kedvünkre való modellt és utána hátradőlve élvezni a testünket karbantartó kellemes meleget, majd szó szerint megfiatalodva, felfrissülve más szemmel nézni a világra. A szaunázás közösségi élménynek sem utolsó, így ha többszemélyes infraszauna mellett döntünk, családunk, barátaink egészségéről is gondoskodhatunk.