TV csatornák és műsorgyártók
kárpitos gyerekágy

Kárpitos gyerekágy

A gyerekszoba berendezésekor elsődleges szempont, hogy biztonságos legyen. Óvni szeretnénk a gyermekünket a balesetektől, sérülésektől. Az élekhez való esés, koppanás megelőzése érdekében, érdemes egy kárpitos gyerekágy mellett dönteni. Ideális a babaágy kinövése után, mert a támláival megfelelő fekhelyet és játszókuckót biztosít a csöppségnek.

Ajánlott olyan ágyat választani, ami nem csupán oldalt, de az éleken is szivacsréteget kapott. Ezek az ágyak általában nagy ágyneműtartóval rendelkeznek, így tárolóként is funkcionálnak. Az egyszínűtől a különböző mesefigurásig modellekig választhatnak a gyermekek és a szülők.

A könnyű tisztíthatóságot teszi lehetővé a vízlepergetős bútorszövet kárpitos gyerekágyon, ami nemcsak strapabíró, de megakadályozza a folyadék beszívódását is. A nem vízlepergetős ágyak pamutvászonból vagy vastag bútorszövetből készülnek. A kárpitos gyerekágy támlái azt a célt szolgálják, hogy sem a gyermek, sem a paplan, párna ne essen le. Ez a bútor az egyik legfontosabb eleme a csemete saját kis birodalmának.