TV csatornák és műsorgyártók

Női bicikli

Abban mindenki egyetért, hogy a női nemnek sok tekintetben más elvárásai, igényei vannak a használati tárgyakat, járműveket illetően. A kerékpárok esetében a legnagyobb különbség, hogy a női bicikli rúd nélküli vázzal rendelkezik, vagyis könnyebben fel lehet ülni, nem kell a nyereg felett átlendíteni a lábunkat. A női bicikli másik fő jellemzője a kisebb kerékméret, valamint a magasabb felszereltség.

A sárvédő, macskaszem, kosár inkább a városi közlekedésnek megfelelő, amit a nők jobban kedvelnek, hiszen inkább ők kerekeznek a városban. A női biciklik leggyakrabban rövid távú használatra, kényelmes bevásárlásokra vannak kifejlesztve.

Természetesen léteznek minden igényt kielégítő, egyéb célra is használható típusok. A női kerékpározók szeretik sportolási célból is használni a bringát, ezért erre nagyobb hangsúlyt fektetnek a gyártók. A női bicikli gyártók a kényelmes, hosszú távú kerékpározás érdekében, olyan vázszerkezetet gyártanak, amelyiken kényelmesen, mégis kiválóan lehet fogyni illetve erősíteni az izmokat.