TV csatornák és műsorgyártók

Molinó készítés egyszerűen és gyorsan

Manapság a molinók roppant felkapott, reklámozásra előszeretettel alkalmazott eszközök, ami nem is lehet meglepő, hiszen nem kerülnek sokba, igen látványosak, illetve mindig hamar felhívják magukra a figyelmet. Természetesen annak érdekében, hogy a kellék jó legyen, a molinó készítés egy profi csapatra bízandó.

Ugyanis a szakemberek pontosan tisztában vannak azzal, hogy a tartozék mitől lesz olyan, amilyennek a megrendelő megálmodta azt. A molinó készítés során sok magyar cégnél is a legmodernebb technikákat alkalmazzák. Ennek köszönhetően pedig hatalmas méretekben is előállítható a reklámeszköz. Nem mellesleg ez strapabíró marad, így több évig el tudja látni a feladatát.

Miért is érdemes megfontolni a molinó készítés szolgáltatást? Azért főleg, mert egy nagyon sokoldalú tartozékról van szó, hiszen ez kültéren és még beltéren is elhelyezhető, illetve az UV-álló öntött ponyvából akár óriás méretben is kialakítható. A molinó készítés nem mellesleg kérhető fotó minőségben, úgynevezett roll-up kellék formájában. Nagy kedvenc még a kétoldalas molinó belógatva, ami a két oldalán eltérő nyomattal is rendelkezhet.

A molinók azért válnak be, mert azok tartósak, ellenállnak az UV-sugaraknak, és kicsitől az óriás méretig nyomtathatóak. Kihez érdemes fordulni? A textil nyomtatás Budapest településén, annak mindegyik környékén a HungaroDekor feladata. A cég a digitális nyomtatás esetén a kisebb darabszámú megrendeléseket rövid határidővel tudja teljesíteni.

Ezzel a speciális eljárással a kliens kívánságának megfelelve, a szakemberek az egyedi darabokat gyorsan és kiváló minőségben készítik el. A textil nyomtatás Budapest településén azért lesz jó, mert a gyártási folyamat modern. A nyomtatási előkészületek után a motívumot közvetlenül a zászló anyagára helyezik a munkatársak. Ezzel a megoldással a 150 cm széles és 900 cm hosszú nyomatot is tudnak csinálni a profik.

A nyomtatás maximális felbontása 720 dpi lehet, vagyis igényes raszteres képek is optimálisan megjeleníthetőek a zászlóanyagon. A színek erősségét utókezeléssel oldják meg a kollégák. Ezért is népszerű a textil nyomtatás Budapest városában.

Print Friendly, PDF & Email