TV csatornák és műsorgyártók
Ametrin karkötő

Ametrin karkötő

Az ametrin ásvány nagyon különleges. Színében ugyanolyan ibolya-lila és hasonló árnyalatú, mint az ametiszt, viszont rendelkezik a citrin adottságaival is. Ez a kristály ugyanis ennek a két ásványnak a csodás keveredése, így a lila mellett, finom sárga, narancssárga erezetekre is bukkanhat a csiszolt elemekben. Bolívia az egyetlen lelőhely, az ametrin karkötő alapanyagában tehát biztos lehet, hogy Dél-Amerikából származik.

Az ametrin karkötő magában hordozza az ametiszt és a citrin jótékony hatásait, de egyszerű divatékszerként is szívesen használják a nők. A kortalan szépséget és kifinomultságot adó ametrin karkötő szellemi és anyagi bőséget ad, segít tisztán látni és a szerencse is Ön mellé állhat. Jótékonyan hat a mentális frissességre, életörömöt és jókedvet kölcsönöz a viselőjének. Az Ikrek és a Mérleg szülötteinek remek választás születésnapi ajándékként, apró kis medállal, a gömbölyűre csiszolt elemek között. A karkötő a testtónust is egyensúlyba hozza, de összehangolja a vegetatív idegrendszert és az anyagcserét is.

Támogatja a kreatív gondolkodást, íróknak, művészeknek kimondottan hasznos segítség az ötletek kigondolásában. A nyugodt alvást és a megtisztulást is elvárhatja tőle, ezért nem árt, ha estére az ametrin karkötő a párna közelében, akár az éjjeli kisasztalon talál helyet magának. Az ametiszthez hasonlóan, az ametrin is jótékony a homlokcsakrára, meditáció idején ha le is veszi, tarthatja a közelben, hogy az is új energiákkal töltődjön fel.

A citrinhez hasonlóan, az ametrinben is van kellő energia ahhoz, hogy viselője sikeressé váljon, ugyanakkor kezelni tudja a külső impulzusokat (legyen az akár jó, akár rossz). Az emésztésre is jó hatással van, de az ametrin karkötő nemcsak a gyomorral kapcsolatos panaszok enyhítésére való, bizony a bélflóra komoly támogatója is. A BBH Inspiration termékek között nemcsak az ametrin karkötő modellek találhatóak meg. Gyógyhatások, színek, felhasznált kövek, csillagjegyek és tisztítandó csakrák szerint is kedvére keresgélhet a szebbnél-szebb változatok között.

Print Friendly, PDF & Email