TV csatornák és műsorgyártók
Mátraszentistván Sípark

Mátraszentistván Sípark

A városi ember gyakran vágyik egy kis nyugalomra, szabad levegőn történő tartózkodásra, amikor rövid időre elfelejtheti a zsúfoltságot, a szmogot és a napi stresszt. Nos, pár nap igazi kikapcsolódáshoz a legjobb ötlet a Mátraszentistván Sípark, ahol gyönyörködhetünk a páratlanul szép tájban és szinte harapni lehet az egészséges hegyi levegőt.

Fel lehet sétálni gyalog a hegy tetejére, ahonnan varázslatos panoráma tárul elénk. Mindig vannak kiváló programok is, amelyeken részt lehet venni és este, bár fáradtan, de mégis nagy élménnyel gyönyörködhetünk a naplementében. Emlékezetes napokat tölthetünk el a Mátraszentistván Sípark területén. Aki egyszer ellátogat erre a vidékre, az mindig visszavágyik.

Kihagyhatatlan élmény egy ilyen kirándulás nemcsak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek szintén. A Mátraszentistván Sípark térségében a kicsiket állatsimogató, a nagyobb gyermekeket pedig bringás ügyességi pálya mulattatja. Öröm lesz nézni, ahogy hazatérvén a csemeték boldogan mesélik majd az átélt élményeiket a nagyszülőknek.