TV csatornák és műsorgyártók
munkavédelmi cipő

Munkavédelmi cipő

Nemcsak férfiak, hanem nők is dolgoznak olyan munkahelyeken, ahol speciális védőruházatot és lábbelit kell viselni. Senki előtt nincs akadály, hiszen mindkét nem tagjainak van megfelelő munkavédelmi cipő a hagyományos és az online boltok kínálatában. Ha otthonról szeretne választani, akkor ajánlott felkeresnie a tartex.hu webáruház felületét, aminek gazdag kínálatában rengeteg minőségi modell fedezhető fel. A készleten lévő Ankerite szürke, vízlepergető, szellőző felsőrésszel ellátott munkavédelmi cipő bizonyos munkaterületekre ideális választás.

Könnyű kompozit lábujjvédővel látták el a gyártók, rugalmas talplemeze átszúrás ellen is véd. A lábbeli flexibilis, 300 C-fok kontakt hőhatás ellen is védi a lábakat, de remek tulajdonságai közé tartozik, hogy olaj- és saválló, illetve antisztatikus. Az oldalán fényvisszaverő díszcsík található. Ez a munkavédelmi cipő energiaelnyelő sarokkal, megerősített lábközép- és orr-résszel van ellátva, csúszásmentes, teljes biztonságban használható.

Elengedhetetlen kiegészítő a hegesztő bakancs

A hegesztő szakemberek munkája nem könnyű, ráadásul egész munkaidő alatt kell viselniük a nem könnyű munkavédelmi ruházatot és cipőt. Biztonságuk érdekében, a hegesztő bakancs hordása előírt szabály, amiből ajánlott a legjobb minőséget beszerezni. A Quadrufite (S3HRO) bakancs például remek döntés, mert számtalan előnnyel bír. Jellemzői közé tartoznak a lángálló kevlar varratok, a tépőzárral ellátott széles bőr lábfejvédő olvadt fémcseppek ellen, a könnyű kompozit műanyag lábujjvédő, az acélnál rugalmasabb és jobb hőszigetelő átszúrás elleni talplemez aramidszálas műanyagból. Ezen hegesztő bakancs kényelmes viseletét biztosítja a lábfejvédő alatti széles gumipánt.

Antisztatikus, csúszásmentes, olaj- és saválló lábbeliről beszélünk, ami lehetővé teszi a komfortos és biztonságos munkavégzést. Ha igazán magas minőséget képviselő munkavédelmi lábbelit keres saját magának vagy az alkalmazottainak, a webáruház termékpalettáján biztosan megtalálja azt a hegesztő bakancs típust, amelyik teljesen megfelel a célnak.